Skörhet är nog signum
på människor i sorg
man står ut en
stund i taget

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skörhet är nog signum
på människor i sorg
man står ut en
stund i taget




I ett annat ljus

 

det såg
ljust
ut

för
första
gången


rätt
länge

var
livet
möjligt

men

tänk
att det
behövdes


lite
för

att
åter
falla
f a l l a
f  a  l  l  a
f   a   l   l   a
f    a    l    l    a

och
ljuset
slocknade




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-14 19:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner så väl igen detta.
Applåd!
2008-05-18

  jardan
Att stå ut en stund i taget och att livet var möjligt som du skriver, bra strategi och möjligheten kommer åter.
2008-05-14

  Rachel Roth
ändå finns lekfullheten kvar som i uppställningen av denna text...
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP