Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet

Glöm allt jag sa, glöm att jag försökte.
Glöm vad jag har varit för dig.
Saker förändras och tid passerar.
Och det ser ut som att du hittat något nytt.
Något nytt som inte inkluderar mig.




Fri vers av The one winged angel
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-14 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The one winged angel