Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ingenting.

Oh gud jag har blivit hopplöst smaklös.
Klarar inte av att välja något med stil längre.
Och jag gråter mig till sömns varje natt för livet är så kort.
Slösar ut det med gråt och rakbladsdjupa skåror.

Jag vet inte vad jag ska göra med mig själv längre.
Var jag än vänder mig slår jag i.
Och när jag sitter hemma ångrar jag allt jag någonsin gjort.
Jag har ingen att prata med,
För det finns inget att säga.

Det är bara ingenting.





Fri vers av sjörövar_fabbe
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-14 21:52



Bookmark and Share


  Junibarn
Skitbra skrivet. namnet gör verkligen så att man vill läsa.
2008-06-22

  CaPsyco
Du skriver så bra, så träffsäkert..
Jag vet inte vad jag ska skriva (mer än att det där fick mig att börja gråta)
2008-06-08

  RiJoKu
Den här var tung att bära. Oerhört.
Jag kan bara säga att det för mig liknar ett avskedsbrev. Men jag hoppas du inte tänker ta farväl ännu.
2008-05-25

  inutimonster
det gör ont i mig att läsa. dels för jag varit där själv, och dels för att det är du... :(
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

sjörövar_fabbe
sjörövar_fabbe