Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal text som jag har blivit lite kär i igen


Varje superhjälte måste ha en ärkerival som dör i slutet

 

jag dog i en dröm

i ditt efterspel var världen karg

jag log försiktigt

och vågade aldrig stå

på samma ruta mer än två drag

så jag förvandlades

muterades

till något

i hopp om att bli osårbar

lät natten ta min oskuld

solen brännmärka min hy

och jag skrattade

åt kärleken

jag skrattade åt dig


matematik


ingenting gånger någonting

är ingenting

någonting gånger ingenting

är ingenting

ingenting gånger ingenting

är ingenting


variabler är osäkra


tom mage spyr galla

jag flyr rester

och gråter för mig

som gråter för dig

jag älskade

 

 

 




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 646 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-05-14 22:24



Bookmark and Share


  Fröken Röd
Ja den är lika bra fortfarande. Fint med ord som håller i längden.
2008-06-13

  Lola
Jävligt bra text, och du framförde den fint igår på Southside.
2008-05-15

  Carion
Intressant text. Hade svårt att hänga med och fattade inte poängen, kan va jag som är trög. ASH, den va bra :D
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP