Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens tårar


Sorgens tårar

brinnande bak
ögonlocket


hotar skada
det öga


som åter ska
skåda ljuset


släpp dessa tårar fria
så ögat åter får tillbaka
förmåga att se det vackra
och läka sorgens ansikte




Fri vers av Nic
Läst 278 gånger
Publicerad 2005-06-25 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic