Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Vinna och försvinna

 

Champagnens bubblor

försvann förunderligt fort

när flaskan öpppnats

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-15 09:13



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja bubblor gör det-kvar är det jämngrå...vackert skrivet
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP