Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vems kamp

Vems kamp ska räknas idag tro, vem blir hyllad av massmedia?

Ensamma hjältemamman?

Pensionären som sitter i sin ensliga vrå och väntar?

Konstnären som kämpar fram sitt budskap?

Börsmäklaren som sliter sitt hår?

Mördaren som ångrat sitt brott?

Familjen som miste sitt barn?

Det stora landets jordskalv?

Sömnlösas värkande kroppar?

De som blev ensamma kvar?

Flykingar som utvisas?

Barn som mister all trygghet?

Poliser som tvingas lämna omänskliga budskap?

Djur som dagligen plågas?

Världens alla krig?

 

Finns det en gräns för informationsflödet?




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-15 11:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Uppriktigt sagt så vet jag inte.
Vad jag vet är att jag själv har begränsningar att ta in och tror att det finna andra och bättre värderingar av vem som är värd att hyllas än massmedias bedömningar.
Applåd!
2008-05-18

  Michaela Dutius
Ja finns det en gräns- det är bra att saker lyfts fram men i flödet är glömskan också stor
2008-05-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Inte lät att svara
på detta... Världen
runt händer så
mycket, så ens
egen olycka
väger så tunt
så tunt...
2008-05-15

  Slagord
Det är frågar man kämpar med dagligen, bollar dem fram & tillbaka,av och an. Hur mycket man är funderar & adderar sina teorier är frustration det enda man kan komma fram till.

Upp till kamp!
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP