Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Ockupation

 

Ockuperad av 

värk underordnas man helt

kroppens signaler 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-15 11:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag vet att svensk sjukvård är väldigt \"fyrkantig\"och inte fungerar som den borde och kunde och att det finns mer hjälp att få om man samarbetade med naturläkare och dem som lyckas bättre t ex vad som bäst lindrar och förbättrar artros och liknande tillstånd. Tandvården har givit oss metaller i kroppen som går att mäta idag och åtgärda symtomen. Det finns också i England och USA platser där man kan utmäta hormonrubbningar som jag sett med egna ögon förbättrat t ex Candidas, knölar i bröst och metallförgiftningar...att tillföra bristande hormon...
Vi skulle behöva en revolution v g att utreda orsak och verkan beträffande smärta och värk.
2008-05-18

  Michaela Dutius
Ja det gäller att hitta något som verkar mot värk och det är det inte så mycket som gör.
2008-05-17

  © anakreon VIP
En lika stark som obehaglig sanning.
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP