Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1,2,3



En lavett

Leder

till två

Leder

till 3

Leder till en knytnäve

som leder

till två

Till golvet

leder på nytt

till två

till tre

Res dig upp NUU sa jag!!
Är :
En lavett
En knytnäve
En spark
...................................Kärlek?




Fri vers av romani_rose
Läst 456 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-15 11:08



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
NEJ,aldrig aldrig ALDRIG
2008-05-20

  © anakreon VIP
Jag är skeptisk...
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

romani_rose
romani_rose