Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång var jag en hel människa



Den dagen när Du sa
att jag är egoist
började jag att bli det
trots att
jag aldrig tyckt om egoister
och
aldrig uppfattat mig
som en av dem

men

Den dagen när Du sa
att jag är egoist
dog den ena halvan av mig
och
den andra halvan
stannade att leva



Nu lever bara
den ena halvan av mig
men
ingen vet det
utom jag
att
en gång fanns en halva till
när jag var en hel människa




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 384 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-15 11:18



Bookmark and Share


    AnnaGs
Förundrad,..
du är otrolig!
Dina dikter förmedlar en sådan stark känsla
att de går rakt till hjärtat!
Kan inget annat än ställa mig upp och applådera!
Hade jag haft en hatt hade jag tagit av mig den för dig!
2008-05-15

  Maria T
Ord kan såra djupt inne i själen.
Fint beskrivet
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic