Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något att tänka på?

Tänk på något

så får du något att tänka på

 

Ordna med något

så du får ordning på det

 

Lätta på något

så får du lättare med det

 

Lev för dagen

så blir dagen levande

 

sikta mot stjärnorna

så att sjärnorna ine siktar mot dig

 

men...

 

Gör det med känsla

så du får känsla för det

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-15 14:19



Bookmark and Share


  Modesty73
Tycker om din text!! Förmedlar en känsla av positivism och visdom!!
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O