Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan kärleken och hatet är bara ett steg




Mellan

livet och döden

är bara ett steg


Mellan

leendet och tåren

är bara ett steg


Mellan

lyckan och olyckan

är bara ett steg


Mellan

kärleken och hatet

är bara ett steg


Mellan

Dig och Mig

är bara ett steg




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-15 15:39



Bookmark and Share


  Maria T
Här har du fångat livets skörhet på ett mästerligt sätt
2008-05-15

  stella
Viktiga tankar om hur skört och litet livet är!
2008-05-15

  Elaine.S VIP
Sanna ord...ibland blir vägen lång fast steget är kort...
2008-05-15

  mare VIP
...det är skört mellan dessa.......kontrasterna så nära...........
2008-05-15

  Havsbris
vet inte om avståndet är så
stor...

en tunn linje räcker, för att
efter stormen kommer solen...;o)
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP