Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vandra



Jag vill vandra

till ett ställe

där det inte finns smärta

där det inte finns tankar


Jag vill vandra

till ett ställe

där ingen känner mig


Jag vill vandra

till ett ställe

där jag ska börja

mitt liv från början


Jag har inte tid

att vänta mer


för att


Jag har inte

så många dagar kvar

att leva


Jag vill vandra ...


och


Jag tror nu

att

jag är på väg

till detta ställe


och


Jag känner inte mer rädsla!




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 656 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-05-15 17:10



Bookmark and Share


  mare VIP
..bra.... livet går vidare till ett annat ställe...inte tid att vänta mer medans livet passerar....
just så är det.........
2008-05-15

  Maria T
Din dikt Jag vill vandra
berör mig mycket starkt
2008-05-15

  Sladjana Zubcevic VIP
Jag menar att
Livet är för kort
för att Vi ska vara onda mot varandra.
Vi har så få dagar kvar att leva.
2008-05-15

  dalida_bl
En välskriven tankegång som väcker tankar...
men..men..men...Stela jag undrar vad menar du med
/Jag har inte
så många dagar kvar
att leva/...

Jag önskar dig ett långt liv med eller utan problem det spelar ingen roll...bara man lever och man är frisk...Eller hur?

Ha det bäst!
2008-05-15

    Martina Östlin
Mycket vackert, och ödesmättat som sagt.
Fastnade också på det där med tankarna. Våra egna tankar kan vara våra egna värsta fiender men också våra bästa vänner om vi lyckas styra dem - vilket ofta känns fullkomligt omöjligt.
2008-05-15

    ej medlem längre
Applåderar!
Men tankarna vill du nog inte vara utan
då skulle du inte kunna skapa.
2008-05-15

    Melona
Jag önskar verkligen att jag kunde skriva kommentarer som
jacob sjöstrand här under mig...

Din dikt är en känslosam dikt, mycket välskriven och med en ödslig innerlighet om att få lätta, där livet inte gör ont, fysiskt och psykiskt...

Skulle vilja säga ett nu, ett varande att bara få vara, utan något runtom...
Ett betraktande ställe med lugn och ro...
så tolkar jag din dikt, känner ofta samma!
Tack, det bästa och starkaste jag läst utav dig!

V A C K E R T ! (som du själv brukar skriva!)
2008-05-15

  Larz Gustafsson VIP
Menar du allvar...?

Jag förstår din längtan, men det där med att du inte har många dagar att leva är ju synnerligen ödesdigert.
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP