Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara är

Ensam på trappan

i morgonens första andetag

Skönjer mönster 

Som ett skuggspel på väggen

följer så solens dans

Värmande i vågor

I sin magnifika glans

 

Tankarna som väcks

speglar dagen

Vetskapen om livet

och hoppet som aldrig släcks

 

Jag finns

jag lever

Jag är

 

Och så tänker jag förbli

När ödet så generöst gav

en andra chans

!

*




Fri vers av nettizen
Läst 794 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-15 18:40



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Bara vara och fångas av tiden och tänk att du tog tillvara ödets andra chans, det låter så hoppingivande också för mig och det enda rätta är att följa hjärtats inre röst där finns mening, lust i kärlek och tröst!
2008-06-17

  glasblåsarblå
mycket vackert.
du strålar av hopp och livslust!
2008-06-01

    © Birgitta Wäppling VIP
Närvarande skrivet, med fint flyt i raderna.

Applåd!
2008-05-30

  Michaela Dutius
Underbart vackra tankar som kommer av morgonens första utsikt
2008-05-17

    sunnanvind
underbart att läsa!;))
2008-05-15

    Lindizz
Underbart, en text som lyser upp.
2008-05-15

  Leif Furstedt
Vacker medvetenhet i vackra toner, smakfullt :)
2008-05-15

  Thommy
Fin och verkligt positivt skrivet.
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen