Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snygga Steven

Ja, jag föll för dig när jag såg dig och din skarpa blick.
Ditt namn, din sköna stil -det sa bara klick!!

Du styr och ställer, och jag finner mig i så gott som allt
Du kör med dina moves och får livet att verkar såå ballt

Är förvisso blond, men det är hjärtat som styrt som vanligt
Min mamma skriker sig hes och säger att jag agerar oansvarigt.

Årets pollen har gjort sig påmind och allergin och klådan har nu brutit ut
Är lite svullen, men med kissen Steven kommer jag inte göra slut!!





Fri vers av Modesty73
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-15 21:02



Bookmark and Share


  T.Pedersen
Ord upp! Riktigt härligt, men bara så du vet! Steven vet mer än du tror och finns i olika skepnader. Snyggt!
2008-08-10

  Diffusiaria
:) blir glad av denna
2008-07-07

  Kalle.O
Så talar en äkta djurvän!
Låt mamma skrika,du behöver ju honom för katten..!
Stryk henne medhårs vetja...=)
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Modesty73
Modesty73