Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min stolthet är Allt som jag har kvar efter Dig




Du kunde ta

mitt hjärta
min glädje
mina år
min leende
mina drömmar


Du kunde ta min själ
och
till och med min kropp


Du kunde få mig
att öppna mitt hjärta
till Dig


Du kunde få mig
att säga saker
som jag aldrig sagt tidigare
och
aldrig senare


Du kunde få mig
att ge hoppet
och livet
till Dig

men

från idag
kommer Du aldrig mer
att höra:

Ta hand om Dig
Jag tänker på Dig
Jag älskar Dig

från idag
kommer Du aldrig mer
att veta något om mitt liv

även om

jag dör just nu
på grund av Dig
för att
jag älskar fortfarande Dig
och bara Dig

men

Du kommer aldrig mer
att veta det


Hjärtat blöder
och
Själen dör


men ...


Du kunde aldrig få
min stolthet

inte Du
och
inte någon annan heller

Min stolthet
är Allt
som jag har kvar
efter Dig

Jag har något
som är kvar
efter Dig





Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 579 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-15 21:33



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Vilken bra text det kunde har vart jag som skrev den
precis så är det jag har gått igenom samma sak
2008-05-18

  Carola Zettergren
Mycket bra!!!
2008-05-17

  MinnaSofia
Väldigt fint... känner igen mig i känslan..
2008-05-17

  Yvonne Vigstrand
Så kanonbra min vän....visst finns det fragment kvar och minnen som sitter kvar i ens kropp...men DU har gått vidare stark som fan!!!
BRAVO!!!!!!

Bokmärkes!

Många kramar// Yvonne
2008-05-16

    Mr.painter
Jättebra
2008-05-16

  genni
känns ända in i själen
2008-05-16

  Slagord
Payback is a bitch!
När ridån gått ner, karusellen har stannat & publiken gått hem
är stoltheten allt man har kvar. Och det är bra.
2008-05-16

  Elaine.S VIP
Mycket bra!! En riktig uppgörelse...
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP