Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt händer Allt i våra liv



Plötsligt

händer Allt

i våra liv



Födelsen

Andan

Gråten

Skrattet

Glädjen

Sorgen

Vänner

Ovänner

Kärleken

Hatet

Tankar

Ord

Gråten

Andan

Död


Plötsligt

händer Allt

i våra liv




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 348 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-16 11:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant,så sant
dessa ord,är ord
som vi bär med
oss
2008-05-18

  Fånga dagen
Mycket sant mycket bra ord jag känner precis igen mig
2008-05-18

  Maria T
Alla dessa ord bär vi på i våra liv
och plötsligt händer allt.
2008-05-16

  Elaine.S VIP
Sanna ord...för så är det ju....plötsligt..
2008-05-16

  stefan.g
Mycket intressant och skön dikt! Bra skriven....
2008-05-16

    Mr.painter
Japp alldeles sant bra bra
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic