Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser du?

ser du?
du ser
ser allt jag känner och genomgår

du väljer att titta
utan att ingripa
härdar ut i min vånda

låter mig plågas för att härdas
och orka med livet




Fri vers av danshäxan
Läst 560 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-16 11:35



Bookmark and Share


  darque
åh ja, så är det verkligen. En känsla jag känner med jämna mellanrum.
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan