Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ena halvan av mig dog för alltid




Den dagen när Du sa

vissa ord till mig

började jag att dö

på något sätt


Den ena halvan

av mig

dog för alltid


Du

som jag älskade mest

kom aldrig på begravningen

trots att

det var Du som orsakade den


Den andra halvan

lever fortfarande


den skrattar och pratar

som vanligt

med andra människor


men


ingen kommer att upptäcka

att

det funnits

en bättre halva av mig

som

dött för alltid

på grund av

dina kalla och snåla ord


ingen kommer att upptäcka

det


Hur vågade Du

efter allt

att döda mig

på ett sånt omänskligt sätt




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 427 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-16 12:10



Bookmark and Share


    sunnanvind
Jag vet....applåder!!!
2008-05-16

  Nasrin
ord betyder mycket och samtidigt kan man inte beskriva sina känslor med ord. Mycket smärtsam skrivet!
2008-05-16

  Maria T
Ord kan verkligen döda
2008-05-16

    ej medlem längre
Fint!
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic