Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arrabon, en fångad framtid

 

 

en underpant i inren av
mitt hjärtdjups

väntan

än mer

än ord

..........ett stycke

hela himlars jord för
fot som
annars slinter

utan dig
en stödjepunkt
som vilar

fritt

..........rimfrostmarken

når ej längre
..........mig

så säger löften om ditt löfte


allt
är nog och nog
är allt

i detta
vilda


..........
fria



 




Fri vers av Rejja~
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-16 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~