Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyckad tändning

 

 

 

sjunker upp mot månens palatser

väljer mig en stjärna

djup

ett rop
var svar
finns
utanför

stumma stjärnor
längre in

som små mindre jag

 

 




Fri vers av Rejja~
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-16 12:59



Bookmark and Share


  Jori
Rör mig.
Ett flytande, svävande varför utan svar.
Kanske behövs det inte heller när det är tänt.
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~