Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev nyligen husse till charmören Steven...,den mest förtjusande katt man kan tänka sig...!


Fyrbent hårboll

Du fyrbenta lilla hårboll
du känns allt lite blåst men har nog rätt bra koll...

Du charmar dig fram i livet
så att inte låta avliva dig kändes ju bara så givet...

Du får det bra hos oss
men glöm aldrig bara vem som är familjens boss...:)

Matte ger dig mat & så
gullar,klappar & stryker dig medhårs lite nu och då...

Hon är väldigt snäll jag vet
hon bara är sån..,det har aldrig varit någon hemlighet...

Men glöm aldrig Steven
att också jag kommer att finnas med dig under alla (nio) liven...

Så snälla rara lilla du
spara lite kel till husse för han behöver det också ju...!

Jag håller dig väldigt kär
& matte letar nya leksaker åt dig i varenda djuraffär...

Åh,jag saknar er båda
Mattes värme och din mjuka päls som ger henne klåda...:)

Tills vi ses igen..,
var rädda om varann & snälla..,GLÖM MIG INTE Steven...!

(Inte du heller Matte för den delen)




Fri vers av Kalle.O
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-16 16:21



Bookmark and Share


  Blåbäret
Du ser dess små krä...liven är ljuvliga :D
2008-08-21

  To
Det var verkligen rofyllt att läas denna gulliga text. :)
2008-05-26

  To
Det var verkligen rofyllt att läas denna gulliga text. :)
2008-05-26

  Modesty73
Rolig & kärleksfull!! Härligt att vara en familj : )
2008-05-21

  Carola Viola Hedelius VIP
Nah vad vacker den var.
Jag känner med den
har tre stycken serru!
2008-05-16

  genni
mysigt
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O