Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslutsamhetsframtid

Ur frigjord själ och öppet sinne

lösgör sig ett sista minne.

Jag lämnar det som en gång var

tills bara framtiden finns kvar.




Fri vers av Skye
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-16 16:32



Bookmark and Share


  Mona*
\"Jag lämnar det som var\"

ger framtidstro!
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Skye