Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men man kan tydligen kyssa den ?


Man kan inte prata med ngn man inte kan säga hej till


För när jag behövde det som mest
Fanns du där, men inte fysiskt
för det är allmänt förbjudet med fysiskkontakt, det är allmänt förbjudet med hej
däremot är det fullt tillåtet att skicka patetiska sms
med bokstäverna p u s s
Som om de någonsin kommer betyda något
när de används på sätt som dessa

och jag har också varit ung och dum
men jag växte upp
Och jag tror att dumheten följde med
För jag finner mig själv
Lika idiotisk som då


men då var jag ung
Och nu är det dags att förändras
på fler plan än ett

Och dina löften kan du avlägga som nyårsresolutions
Istället för att säga dem till mig

för man kan inte prata med ngn man inte kan säga hej till

Jag vill bara påminna att man inte kan prata med någon man inte kan säga hej till






Fri vers av L.I.E
Läst 508 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-16 18:48



Bookmark and Share


  poiulkjh
bra skrivet, stämmer riktigt bra! känner igen mig
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

L.I.E