Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterljuva kyssar

 

 

Jag kollapsar
i din famn

Du ler bara,
håller mig tryggt
i dina armar

Och återupplivar mig
med den kyss
som först släckte mig




Fri vers av tungspets
Läst 356 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-16 19:42



Bookmark and Share


  Manal
wow wow heeelt otrolig-----------------
2008-05-16

    ej medlem längre
Underbar och sinnlig text som i bara några få fraser fångar allt det väsentliga. Väldigt vacker bild som jag inte kan annat än applådera...
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

tungspets