Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den jag älskar har blivit jag



medan Du skrattar

skrattar även jag


medan Du gråter

gråter även jag


medan Du lever

lever även jag


Till Dig

min själ skriker


Till Dig

öppnar mitt hjärta


nu


Du är jag

och

jag är Du

för alltid


Jag har blivit den jag älskat

och

Den jag älskar har blivit jag







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 568 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-16 20:47



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Bra skrivet om symbiotisk kärlek.
Snubblade dock lite på; \"öppnades mitt hjärta\". Kan bli bättre om du skriver i nutid, som resten av dikten.
Sjöstrand; det heter \"holistiskt\". Och hur kan man INTE tro på själ?! Och skriva poesi?!
2008-05-17

    deb8
Väldigt sött men lite scary..
Fint skrivet hur som helst:)
2008-05-16

  häxanmara
Den här va så bra..*applåd*
2008-05-16

  dalida_bl
*håller med Magnus**ler sött*
2008-05-16

  Maria T
Mycket kloka ord
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic