Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för en lyckad eftermiddag, vänner !


Färgstarka Berit m.fl

värmen strömmade emot oss
spisrosorna syntes snart
gommens njutning överraskade
nya bekantskaper gladde
färgstarka Berit
resenär från Bali
hopslingrande par
vem gav lugnet, gemytet
den kloka färgsättningen
eller var det kanske vi
pioner iris anemoner i färg
då vill jag åter




Fri vers av aintnosunshine
Läst 445 gånger
Publicerad 2008-05-16 20:51



Bookmark and Share


  camillala
aah så bra!
2008-05-16

    Bögen
Tack för en fin resumé av dagen! Välkommen åter säger jag!
Kram
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

aintnosunshine