Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trerätters

Det var bara att sätta igång
som om samtalet alltid pågått

tre rätter
tre vänner

inga tabun
prata på prov
utan recept
röda kinder

allt får rum

en oas av frihet

Tack!





Övriga genrer av aintnosunshine
Läst 500 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-16 21:49



Bookmark and Share


    deb8
Låter intressant och väldigt spännande...
2008-05-16

    Bögen
Tack själv!

\"prata på prov
utan recept\" - då är det gott!

(Men hur många texter ska jag söka efter...? Du sa två, men...)
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

aintnosunshine