Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snyltgästen


Härmed säger jag upp
hyresavtalet
med den
inneboende ångest
som byggt bo i mitt bröst
och bott där flera år,
tärt på min kropp,
sugit ut min energi
........
utan att betala hyra


Om du lämnar utan bråk
efterskänker jag
hyresskulden och ger dig
till och med min välsignelse
Du får gå i frid!
Ute i universum finns det hur
mycket plats du önskar
men tyvärr,
i mitt bröst
finns det inte längre utrymme


Så därför ber jag dig lämna min kropp
och mitt hem antingen
i dag i solljuset eller om du väljer att
lämna i skydd av nattens mörker
Men mitt krav är att
du ska vara borta i morgon
när jag vaknar.


 




Fri vers av Nic
Läst 215 gånger
Publicerad 2005-06-26 18:07



Bookmark and Share


  Jenny Karlsson
Hi hi, denna var fiffig
2005-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic