Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


destruktion III.









och du undrar
varför jag gråter

jag svarar
jag sörjer alla dem
jag en gång kommer älska


jag en gång
kommer att förlora
















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 824 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-16 22:19



Bookmark and Share


  anzo
sorglig och mycket vacker...
2008-06-29

  AnnaMy
speciellt och vackert!
2008-05-27

    Askes
Den här var också mycket bra!
2008-05-20

  J A Nicander
Vackert och samtidigt filosofiskt djuplodande till innehåll. Sorgen som potentiell konsekvens. Hur mycket rädsla kan inte sådan tanke föra med sig i nära relationer och samtidig kommer vi alla att förlora varandra någon dag.
2008-05-19

  Матрёшa
aj, jag kan den här känslan..
2008-05-18

  Lena Renman
Magiskt!
lena
2008-05-17

  Carola Zettergren
Ajajaj tung poesi!!!
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP