Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Detta är värdelöst tänkte jag.
Men jag gjorde det ändå.
Jag sade det till honom.
\"Jag älskar dig.\"

Jag hade ingenting att förlora
Allting att vinna.
Och jag vann.




Övriga genrer av e.m.m.y
Läst 299 gånger
Publicerad 2008-05-17 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e.m.m.y
e.m.m.y