Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Olika världar

Trots att vi bor på

samma planet är våra

världar olika




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2008-05-17 09:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja varje människas värld är olik den andras....väl beskrivet!
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP