Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målet för min längtan

 

och
man
längtar
sig galen
och tiden

står
still
fast

hjärtat rusar

å

äntligen

stunden
målet
för

längtan

i
crescendo

ebbar
ut i
ro

Min längtan är kvar
men längtansmålet
för
alltid
borta

Längtanssaknaden

ett ständigt
blödande
sår

en
evig
hunger

utan
mättnad
någonsin




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-17 10:41



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Förstår din längtan som känns som att det inte har något mål.
En varm kram som jag önskar jag fick ge dig \"på riktigt\" och inte bara som en cyberkram!
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP