Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår starka kärlek

När jag är med dig, i din famn, svävar jag rund i himlen
Vi flyger dit bara jag och du existeras,
Vi flyger till vår, min och din plats
Jag vill flyga här ifrån och aldrig mer komma tillbaka hit
för att den här världen inte vill acceptera vår kärlek

Det känns som vid varje ord, kram och kyss blir världen argare och argare på oss
Begår vi en synd?
Älskling ta min hand!
Så ska vi få vissa att vi aldrig, ALDRIG ska släppa varandras händer

Och om världen vill inte ha vår kärlek här
Då får vi älska varandra i en annan värld




Fri vers av Endless Love MS
Läst 550 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-17 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS