Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan värld

 

När
livet
gick sönder
och
allt frös
till is

fanns det
inga tankar
kvar

inga
strategier

 

ensam
kvar
i

en värld
jag
inte

längre

känner

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-17 13:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag är imponerad! Inehållet, rytmen och \"tempot\" är föredömligt.
2008-05-17

  Michaela Dutius
Så väl du beskriver det-dina ord griper tag om mitt hjärta
2008-05-17

  Hannadraken
bra text det här. den griper tag. om jag skulle få välja så hoppar jag över de svarta hålen. stannar en stud i läsningen inför: fanns det
inga tankar kvar- inga strategier. just där är det som starkast.
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP