Ingen fjärrkontroll
Har tappat förutsägbarhet och styrkraft

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen fjärrkontroll
Har tappat förutsägbarhet och styrkraft




Utan reservutgång

 

Ena
dagen
lättad

gladare

Lika
plötsligt
svänger

sorgfén
sitt
spö

och strör
ut allt
stoft

i
mitt
ansikte

och
jag

fattar

ingenting

där jag står
tafatt
utan

reservutgång




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-17 13:50



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En varm kram och alla ljusa tankar jag har till dig!
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP