Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


En önskan

 

Nu har jag bara

en önskan - håll min hand

när jag måste dö




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-17 13:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag tror som Michaela här Ulla!
2008-05-18

  Carl O Andersson
Vännen tvivla ej
med handen du behöver
många står Dig bi
2008-05-18

  Michaela Dutius
Jag tror alltid någon håller vår hand då- om ingen människa finns till hands så kommer en ängel
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP