Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här snodde jag faktiskt av min pappa... Hoppas det inte säger FÖR mycket om min familj...=)


Organdonation

Om man ruskat sitt organ så häftigt
att det lossnat och sedan donerar det...,

kan man då säga att man donanerat...?




Fri vers av Kalle.O
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-17 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O