Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart ska jag vandra igen där


varifrån

kom jag för länge

sedan


och


jag hoppas


att

jag ska stanna

där för alltid


Aldrig mer

smärta

Aldrig mer


Där finns inte smärta

Där finns inte tanke


Där finns bara tystnaden


och


jag längtar där ...







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 486 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-17 15:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert vemodigt
och sorgligt
2008-05-19

  Maria T
och långt bortom tystnaden klingar sången
2008-05-17

  Elaine.S VIP
Det känns vackert men ändå sorgligt ....
2008-05-17

  Teresia Ridell
Mycket vackert, på ett stillsamt, lugnt sätt.
2008-05-17

  Sladjana Zubcevic
Tack min vän,
Men, jag skrev så och jag vill att det ska bli så.
Tack andå!
2008-05-17

    Ken Cassel
Hej Stela
Om jag hade skrivit den här dikten så hade det nog stått skrivet så här


Snart ska jag vandra där igen
varifrån
jag kom för längesedan
och
jag hoppas
att jag ska stanna där
för alltid
Aldrig mer

smärta

Aldrig någonsin
mer

Där finns ingen smärta
Där finns ingen tanke
Där finns bara tystnaden
och
jag längtar efter
den

Ville bara ge dig mitt perpektiv när jag speglade din diklt med mina ord

Kram på dig
2008-05-17

  Nasrin
vackert!
2008-05-17

    ej medlem längre
Lite sorgsen men mycket vacker!
2008-05-17

  Carola Zettergren
Mycket vackert!!!
2008-05-17

    Issand. VIP
gillar början. vacker
\"varifrån
kom jag för länge
sedan
och
jag hoppas
att
jag ska stanna
där för alltid\"
2008-05-17

  Larz Gustafsson VIP
Tro på Herren Jesus.
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic