En fullkomligt tyst dag
Har inte pratat med en människa
Så nära öken man kan komma

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fullkomligt tyst dag
Har inte pratat med en människa
Så nära öken man kan komma




Finns världen

Ingen
telefonsignal

skär
dagens
tystnad

itu

Inga
mail att
besvara

Ingen
post alls

Ingen av
dem jag
söker
är
hemma

Inte ens
på poeter.se
är det
särskilt

livaktigt

Som om
världen
inte
längre

finns

kanske
sitter
jag

bara
i
en
dröm

och

vaknar
snart




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-17 16:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
\"Här kommer \"lilla jag\" en dag försent men ändå:
\"Liv i smärta eller sällhet är kraftutveckling, och kraftutveckling är jubel, motsatsen till stillastående och död\" Ur \"Ord av Ellen Key\" efter mitt besök på Ellen Keys Strand förra veckoslutet.
P.g.a.ett oväntat besök igår fick jag inte detta levererat som jag tänkt.
Förlåt min försummelse!
Säger detta Dig något positivt förhoppningsvis?
Kram.Bibbi
2008-05-18

  Gunilla VIP
Det är då man undrar...
kanske t o m passar på
att lite mer i det inre söka
trygg i att livet fortsätter
med oförminskad styrka.....
2008-05-18

  * Ammi *
ja här är jag!
bara skönt om telefon är tyst en dag tycker jag .. folk förbereder sommaren ..

HÅLLÅ där i etern, hej hej!!
2008-05-17

    Birgitta Wallgren
Ibland känns världen ödslig! Länge leve måndagen...! Kram
2008-05-17

  charlotte hedendahl
Jag är ju här ,Ulla! Känner väl igen känsla du förmedlar här! Ibland känns det bara så ensamt!
2008-05-17

  Anders Nordlander VIP
Då får du en hälsning här Ulla, alltid något eller hur??!!!
2008-05-17

  Michaela Dutius
Det är tyst här också- men jag tror att många har dig i tanken!
En varm kram!
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP