Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröder som blöder

Av samma moder
är vi
broder till broder...

Ur samma moderliv
tog vi
våra första kliv...

Med starka blodsband
bekämpade vi
barndomen
hand i hand...

Hjärta mot hjärta
bar vi
varandras smärta...

Svek efter svek
väckte hatets
förkärlek...

Vi hade varandra
men vart var
alla andra..??

När ingen annan
fanns till hands..,
stod vi utan chans..,

för vilket barn klarar av
att bli älskad...


på distans...



Vi är..,

bröder som blöder...




Fri vers av Kalle.O
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-17 17:27



Bookmark and Share


  Maria T
Detta var en stark skildring bröder imellan
2008-05-21

  Rolfsdotter
Fina formuleringar, hand i hand, hjärta mot hjärta, starkt slut som säger mer än ord. Kram Backsippan
2008-05-18

  genni VIP
känner de öppna såren och smärtan...
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O