Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avtryck

 

så längtar jag efter din skugga
smekande mina ögons ljus

ensam tänder jag eldar
läser kärleksorden repeterade
i glöden släcks de till slut

fyrens ljus sveper hav
isens sång talar
smärtan ljuder än


där avskedet lämnat avtryck i mina armar




Fri vers av kath
Läst 1286 gånger
Publicerad 2005-06-26 20:48



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
jag återkommer till denna alldeles underbara text... nu blir den favorit på min sida, liksom många andra av dina texter...
2005-06-30

  Hans w-art Westlund VIP
otroligt vacker längtanstanke. "ensam tänder jag eldar, läser kärleksorden repeterade, i glöden släcks de till slut" ...
2005-06-28

    ej medlem längre
Väldigt vackert om saknad...
Värmen försvinner alltmer, från tändning av eldar och ända till isens sång...
2005-06-26
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath