Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla Gud, gör allt lite lagom

Snälla Gud, jag ber
kan du inte göra lite
mindre av allt
det jag är.




Det blir för mycket
jag, blir för mycket
mina känslor blir för mycket
Tårarna blir för många
Ängslan blir för stor



Snälla Gud
gör mig lite mindre av allt
så ska jag bli så snäll, så snäll
Om du bara gör allt i mig lite mer lagom.



Kanske du inte förstår svenska,
för ordet lagom finns ju inte
i alla språk.



Vad jag menar är
Gör det onda lite mindre ont!
Detta är min enda önskan
Sedan faller resten så plats




Fri vers av Nic
Läst 452 gånger
Publicerad 2005-06-26 20:56



Bookmark and Share


  madinsane
den bönen har jag bett åtskilliga gånger, men jag är fortfarande alldeles för mycket. bara att acceptera alltså.
men snyggt plitat är det!
2005-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic