Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den röda morgonen



när den vaknar


Önska


något utan gränser stort



Titta


på främmande människor runt Dig


i den galna världen


i ingenting



jag är \"lycklig\"


jag bär en mask


jag skrattar


åt folket runt mig



Sanningen


kommer jag aldrig be om



jag förstår


för jag tänker på DIG



jag önskar Dig igen


röda morgnar



i din trädgård


tusen rosor



Kärleken


kan kanske komma imorgon


Nu


ta det som Du får




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 420 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-17 18:37



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
En dikt om sorgsen kärlek.
\"Önska något utan gränser stort\" är en mycket fin formulering som jag stannar vid.
2008-05-18

  Maria T
Jag tänker mig en dag som ligger framför mig
fylld av kärlek.
En förunderlig och mycket vacker dikt
trädgård,rosendoft
2008-05-17

  Mona*
Härligt!
2008-05-17

  Cadena
Vackert och litet gåtfullt som alltid Stela. Men jag förstår. Jag är också ett slags blandbarn- om än från en annan tid och av en annan art. Jag saknar länder som aldrig gavs mig... och släktingar som försvann.
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic