Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ensamhet eller att vara själv


att välja och att vara

Mitt inre bultar längtan och Egot öppnar dörren

-Kom in och ge mig närhet!

stimuleras

triggas

förloras

släpper ut känslan och ensamheten blir kvar

 

Längtan ropar utanför fönstret

Jag öppnar , frågar vad den vill

tar emot buketten och stänger

Behåller känslan 

 

Att vara själv

Doftar tillit

kärlek och sanning




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-17 20:17



Bookmark and Share


    Trast
Att ta emot det goda och behålla det. En konst. Jag läser dikten i två delar: 1) de första sex raderna; 2) de sista sju. Båda delarna slutar i ensamhet, men i olika känslolägen.
2008-05-17

  Söder
Ja, ibland slits man mellan längtan och tillit, ensamhet och närhet. Bra nedskrivet.
2008-05-17

  prinscess VIP
vacker
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson