Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ville dö min vän

Trodde jag var rädd
rädd för livet

men idag blev jag påmind
om livet
att det är här och
bara nu

Ett telefonsamtal i dag
en röst som inte skulle talat
om allt var som det ska

ett telefonsamtal som fick parketten
vibrera och försvinna under mig

En panik av att tro att du var borta

Tavlan du målade till mig då?
ad infinitum
i det oändliga

??????!!!!!

Skräm mig aldrig så där igen

Jag vet att jag inte kan kräva det av dig
Skuld är det sista jag ska lägga på dina skuldror

Men du ville dö igår
min älskade vän

Du sparade pillrena
som skulle få oss att sova
fram till paradiset i Thailand

Dom var inte menade
till sömn till det du tror
är ditt paradis

Där du ser ditt lugn
ditt rosa

\" Come back to me
Cause I can´t makte this on my own\"

Jag älskar dig
min vän




Fri vers av MinnaSofia
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-18 01:01



Bookmark and Share


  häxanmara
Oj så bra skrivet.

Har precis kännt och upplevt detta
men en nära släkting.
2008-05-18

  Gronia
Oj så vacker, mycket vacker text, speciell
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia