Inspirerad av överlägsna snobbar,oförstående chefer och alla andra
som slår på dem som redan ligger.
Jag vill arbeta för ett humanare samhälle - och samhället är ju vi.....

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av överlägsna snobbar,oförstående chefer och alla andra
som slår på dem som redan ligger.
Jag vill arbeta för ett humanare samhälle - och samhället är ju vi.....




Det är lättare

senryu

 

Det är lättare

att få andra att krympa

än att växa




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-18 10:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag vill också \"arbeta för ett humanare samhälle\"
2008-05-20

  Michaela Dutius
Så otroligt sant så jag ryser
2008-05-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja så gör den del
det tycker jag är fel
rent av orent spel!
*****************
Mycket bra beskrivet!
*******************
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP