Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varken min himmel eller min jord har plats för att rymma mig



Själen bjuder sannerligen
vad ont är


Det finns inget mötande
och inget seende


Det finns inte längre


Vågen som ännu inte smällt
samman med havet


Kärlek är att du förblir stående
inför din älskade


Den bro som förenar
älskaren med den älskade


Kärlek är ...


Allt
som går förbi mig


Allt
som inte händer mig


Kärlek är ...






Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 555 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-18 13:01



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
både texten o rubriken
ger ett vackert smärtsamt
läsande... bravo!!!!
kb
2008-05-19

  häxanmara
Stora applåder...
2008-05-18

  Elaine.S VIP
Du greppar något stort här och jag saknar ord, men är berörd..
2008-05-18

    Oprofessionell
himla vackert

älskar titeln
2008-05-18

  Maria T
Du är sedd.
Det finns ett Möte
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic