Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste älska mig

 

för att förstå att orden jag säger

inte är mot dig

utan ett skydd för att inte visa tårarna

som rinner på insidan

 

kanske ser du bilden av mig

som jag vill vara

någonstans därinne

 

hur kan du annars möta varje pil

med öppna armar

varje nej

med ett ok

 

jag vet att jag kan vara värd din kärlek

jag måste bara hitta dit

 

Jag hoppas det inte ska vara försent

 

Jag älskar dig




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 509 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-18 13:06



Bookmark and Share


  TiVa
Så vackert skrivet om kärleken som finns trots svårigheter...

vet precis hur det är...
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala