Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten känns viktig ännu en gång på resan genom livet... 2009-02-21


Spår av guld

Käraste,
det känns som att jag kunde
skriva en bok om oss,
men det är slut .

Vi möttes i en punkt och
vandrade tillsammans till
en annan.

Nu ska vi vandra skilda vägar,
önskar dig all lycka.

Lovar att vårda minnen
som har lämnat spår av
GULD




Fri vers av Syrak
Läst 511 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-18 14:20



Bookmark and Share


    Mejja
Så vacker.
Så tankeväckande.
Stilla och Tacksam.
Fylld!
2009-03-04

  Annika Gustafsson
känslan tog ett andetag och hoppade över tomrummet. Kärleken fortsätter..en punkt innebär en ny början med stor bokstav
2008-09-29

  Ordregnspoeten
Vackra ord som berör. Den här vill jag spara.

MVH/Kristina
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Syrak